MENU WALENTYNKOWE

ZESTAW 1 – 75 zł/os.

  1. Starter
    Prosecco 100 ml
  2. Przystawka
    Babeczka nadziewana porem z kozim serem
  3. Zupa
    Aromatyczny krem z pomidorów
    (podany z pesto i czosnkowo-ziołowymi grzankami)
  4. Danie główne
    Bakłażan faszerowany warzywami pod parmezanem
    (podany z puree z zielonego groszku i crunchy z oliwą)
    Chardonnay 150 ml bądź Cabernet sauvignon 150 ml
  5. Deser
    Panna Cotta podana z kawą do wyboru oraz Frizzin 150 ml

ZESTAW 2 – 85 zł/os.

  1. Starter
    Prosecco 100 ml
  2. Przystawka
    Babeczka nadziewana porem z kozim serem
  3. Zupa
    Aromatyczny krem z pomidorów
    (podany z pesto i czosnkowo-ziołowymi grzankami)
  4. Danie główne
    Pstrąg smażony na klarowanym maśle
    (podany z sałatą z cebulką, pomidorami, winegret, prażonym ziarnem słonecznika)
    Chardonnay 150 ml bądź Cabernet sauvignon 150 ml
  5. Deser
    Panna Cotta podana z kawą do wyboru oraz Frizzin 150 ml

ZESTAW 3 – 95 zł/os.

  1. Starter
    Prosecco 100 ml
  2. Przystawka
    Babeczka nadziewana porem z kozim serem
  3. Zupa
    Aromatyczny krem z pomidorów
    (podany z pesto i czosnkowo-ziołowymi grzankami)
  4. Danie główne
    Pół kaczki pieczonej
    (podanej z kluskami śląskimi z sosem i zasmażanymi buraczkami)
    Chardonnay 150 ml bądź Cabernet sauvignon 150 ml
  5. Deser
    Panna Cotta podana z kawą do wyboru oraz Frizzin 150 ml